Ella-syöttötuoli

Pasi Alatalon suunnittelema laadukas, turvallinen, jämäkkä ja tyylikäs Ella-syöttötuoli.

Syöttötuoli eroaa ulkonäöltään edukseen markkinoiden muista syöttötuolimalleista.

Tämä syöttötuoli on suunniteltu 6 kk – jopa 10-vuotiaan lapsen päivittäiseen käyttöön. Kun syöttötuolin turvakaari käy tarpeettomaksi, sen voi poistaa. Silloin voi isompikin lapsi käyttää tuolia ruokailuun, askarteluun, läksyjen tekemiseen, pelaamiseen. Syöttötuoli muuttuu silloin samalla keittiöjakkaraksi. Tämä tuoli ei jää näin ollen tarpeettomaksi parissa vuodessa. Saa tähän tuoliin jopa aikuinenkin istahtaa.

Poistaessasi turvakaarta, ylemmän askelman voi samalla siirtää alemmalle tasolle tai poistaa kokonaan. Alempi askelma pitää tuolin vakaana, sitä ei saa poistaa.

Syöttötuolin istuinosassa ja askelmissa käytämme itse valmistamaamme koivuliimalevyä. Koivua ovat myös istuinosan puolat sekä turvakaari (koivuvaneri), tuolin sivuosat ovat vahvaa mdf-levyä.

Syöttötuolin turvakaari ja sivuosat ovat valkoiset. Haluamme korostaa puun kaunista ja elävää pintaa. Siksi käytämme syöttötuolimme puuosissa puuvahaa, joka korostaa puun aitoutta. Värivaihtoehdot Ella-syöttötuolin puuosille: koivu, kuultovalkoinen, pyökki ja pähkinä.

On hyvä muistaa tarkkailtaessa puusta tehtyjä tuotteita, että puu on elävä materiaali. Mahdolliset rakenne- ja värierot ovat osoitus puun aitoudesta ja persoonallisuudesta. On myös normaalia, että puu elää (vetäytyy ja laajenee) lämpötilojen ja ilman kosteuden muuttuessa.
Ella-syöttötuoli on käynyt läpi tiukan turvatestin. Tuolimme täyttää syöttötuolien turvallisuutta koskevat SFS-EN 14988-1 sekä SFS-EN 14988-2 standardit.

 Ella-syöttötuolin mitat: Korkeus 96 cm, leveys 39 cm. Istuinosan korkeus 61 cm, leveys 34,5 cm. Paino noin 12 kg.

 Hankkiessasi lapselle syöttötuolia, huolehdithan että lapsen jaloille jää riittävästi tilaa syöttötuolin ja pöydän väliin. 

Ella nimikkotuolissaan. Hyvältä näyttää ja tuntuu.

Tuolille saa lisää käyttöikää, kun poistaa turvakaaren, lapsen kasvaessa. Kuvassa väri pähkinä. Tuolin väri koivu.
 
Kuultovalkoinen Ella-syöttötuoli.  

Ella-syöttötuolin värit: pyökki, pähkinä, koivu ja kuultovalkoinen.

Lahdessa messuilla 16.-18.3.2012.